DÁVEJTE SI POZOR NA TO, ČÍM KRMÍTE SVOJI MYSL

 Když budu myslet na nedostatek ve svém životě, budu připouštět tento nedostatek a tím pádem budu posilovat tento stav.

Když budu svá přání formulovat větou "chci", budu připouštět, že je nemám a tím pádem budu dostávat více situací a stavů, které posílí mé chtění.
Když budu neochotně vydávat peníze za služby či produkty, které jsou navíc "výhodné" či bazarové, budu připouštět, že na víc nemám, že je nutné se peněz urputně držet a tím posílím stav nízkého konta.
Když si budu pravidelně vytvářet ochranu před zlými duchy či živými jedinci, kteří mi chtějí ublížit, budu připouštět, že tuto ochranu skutečně potřebuji a tím posílím stav svého nebezpečí.
Když budu cvičit pro výkon, posílím tím velmi pravděpodobnost, že se moje tělo zhroutí, když tento stav stresu a tlaku nedostane, ale také absenci radosti z nicnedělání a relaxu.
Když budu meditovat, abych se vyladila nebo chodit na nějaký seminář k dorovnání čaker či k probuzení ženského já, posiluju tím fakt, že jsem nevyladěná, moje čakry se netočí, jak mají a nejsem ženská.
Proto nejsem zastánkyní jakýchkoli rad, jak si přivolat, jak způsobit, jak uzdravit..., protože nejlepší cestou je přijímat vše tak, jak to je, nesnažit se egoisticky zasahovat, kontrolovat, měnit směr a když přijde pocit nedostatku, nespokojenosti, neladu, je lepší se zaměřit na své nitro, co vám k tomu řekne, kam vás navede a ponořit se do vln inspirace, jak tuto situaci změnit. Dávejte si velký pozor na to, čím krmíte svou mysl i srdce, dávejte si pozor i na to, co je vaším hnacím motorem, protože dost situací, které bereme, že jdou ze srdce, čistého zájmu či dobroty, jdou ve většině případě z ega, které chce kontrolovat a role oběti, která potřebuje fňukat.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA