ENERGIE PODLE ČÍSLA POPISNÉHO

Pokaždé, když sem vložím nějaký text a zmíním čísla, tak jste jak u vytržení. Neustálé dotazy na správné datum pro svatby, na to, zda číslo bytu, ve kterém žijete, má na něco vliv, pomalu aby velikost vašeho obutí neovlivnila úspěch u maturity nebo přísun peněz :D Tak dneska zpracuju stručně čísla domu, ve kterém žijete. K výpočtu vám stačí základní vzdělání, což je pozitivní zpráva. Stačí, když všechna čísla sečtete tak, aby vám zůstalo jen jedno jediné v rozmezí 1 - 9. Takže pokud má váš dům např. číslo 198, výpočet proběhně následovně: 1 + 9 + 8 = 18 = 9. No a co vlastně jednotlivá čísla vašemu žití přinesou? No jejich vibrace mohou posílit či umírnit jisté charakteristiky jednotlivců ale i rodiny jako celku, která v daném domě žije.
1 = jedničku vnímám jako číslo individuality, člověka, který je lídr, dominantní, který ví, kam směřuje, co dělá, proč to dělá, chová se podle sebe, nedá se moc ovlivnit druhými. Bývají to lidé, kteří mají svou hlavu a rozum, jsou většinou úspěšní, mocní, kreativní, proto tento dům podpoří právě tyto vlastnosti. Může se ale stát, že tito lidé se tím, jak si stále razí to svoje, lehce stanou dominantními až příliš a dominance s sebou většinou přináší i sebestřednost, aroganci, neschopnost nahlížení na názory druhých a jejich pocity, takže ač vám toto číslo může přinést spíše radost, moc, sílu a úspěch, může taky některému obyvateli (či vícero z nich) přinést neschopnost hledat kompromis, sobectví a potřebu prosadit se i násilím, takže byť je to číslo pro vůdčí osoby, dokáže se lehce i naladit na negativní aspekty vládnoucích a manipulativních jedinců.
2 = lidé s číslem dvě bývají dle mé zkušenosti empatičtí. Mnohdy na svůj vlastní úkor, ale pojďme to nyní brát spíše z té lepší stránky. Jsou to lidé přátelští, lidé, kteří mají rádi zábavu, humor, smích, sdílení, rádi poznávají a umí se nacítit do druhých (byť nových) lidí. Mívají lepší vztah k dětem, vyhledávají i práci s nimi, těší se i z většího množství zvířat v domácnosti. Rádi vás vítají už z dálky, objímají, nabízí jídlo a pití, zkrátka jsou to lidé hřejiví a srdnatí. Proto i dům, který je pod vibrací čísla dvě takový bude. Dva značí pár a je jedno, zda pár partnerský, kamarádský či kolegiální, vždy bude toto číslo podporovat hlavně dva jedince, kteří se v něm usadí. Pozor ale, dvojku vnímám i jako číslo protikladů a to nejen jako světlo a tmu, ale i to, co každý jeden z nás ukrývá v sobě, takže pozor, aby v tomto domě nezačala při špatné vibraci vládnout faleš.
3 = jak jsem psala už u měsíce března, který je taktéž pod vibrací čísla tři, trojku vnímám jako číslo krativní, věčně v pohybu, číslo cestování, číslo, které nezná stagnaci, sezení na zadku či válení se za pecí, proto je vhodné a dodává energii lidem mladým, tvůrčím, lidem, kteří se pídí po nových zážitcích a nových kontaktech, kteří rádi poznávají, zkouší nové věci, cestují, zajímají se o nové kultury. Dovedu si tu představit lidi, kteří žiji bohémsky, herce, individuality, které jsou mnohdy druhými nepochopení, ale mnohdy o to víc milované. Jelikož je toto číslo malinko nestabilní a jakoby rozstřelené do více stran, může přinést i rychlejší nástupy hádek, labilní chování, prchlivost, hysterii, která je i lidem trojkám (ovšem ne vlastním rozhodnutím) blízká. Pozor, aby vás bydlení na takovém místě brzy nevysílilo, byť zprvu mohlo zářit duhovými barvami.
4 = čtyřka je trošku "vydřené" číslo, protože jak lidem čtyřkám, tak samotným místům nemusí vždy přinést snadnou cestu a většinou tito lidé mohou rovnou od narození zapomenout, že jejich život bude procházkou růžovým sadem. Všechno si musí odpracovat, nic jim nepadá do klína zadarmo a snadno, ke všemu si musí přijít svou pílí, pracovitostí a jistou organizací, bez které se jejich život neobejde. I dům s číslem pod vibrací čtyřky bude do značné míry takový. Bude v něm jedním či více členy nastaven řád, který bude nutné dodržovat. Docela by se hodil pro Panny, které řád, itineráře a přesný časový harmonogram milují k zbláznění, i když se obávám, že by se tato jejich vlastnost zrovna ve čtyřce hodně utužila a byly by ještě více nesnesitelné :D V tomto domě si nedovedu moc dobře představit lenocha či člověka, který bude vyžírka, protože by se mu v něm velmi špatně vedlo.
5 = pětky jsou podle mé zkušenosti velmi pozitivní čísla i lidé, navíc svým majitelům přinášejí většinou úspěch v mnohých oblastech, umí se prosadit, umí být ve šťastnou chvíli na správném místě, umí si plnit plány a vize, které o svém životě mají. Vnímám toto číslo velmi dobře, přátelsky, kolegiálně, hodně mě nabíjí tvůrčí a pracovní energií, cestovatelským duchem, který mají s trojkami společný, se kterým se ještě mohou rovnat co do potřeby poznání, volnočasových aktivit a touze po vzdělání či získávání různých zkušeností. Dům pod vibrací čísla pět by ale nebyl nic dobrého pro zápecníky, pro lidi, kteří si nejvíce lebedí v klidu, tichu, stojatých vodách, kteří mají rádi to své, protože tento dům jim pravděpodobně danou pohodu nenabídne.
6 = šestka je číslem velmi pozitivním a to nejen pro domov, ale i pro datum svatby, protože přináší ženskou energii, energii matky, dětí, zvířat, přátelství, radosti, harmonie, usazení se, stability, proto vám toto místo přinese co do rodinné pohody a radosti maximum toho, co vůbec jde. Tento dům na vás proto nejspíše bude dýchat pohodou, klidem a krásou. My s Tobiáškem žijeme v bytě pod vibrací tohoto čísla a mohu s klidem říct, že kdokoli u nás byl či bývá na návštěvě, vždycky se usmívá, je v pohodě, zapojuje se do čistě rodinných akcí a velmi často i říká "tady je to tak krásně útulný a krásný". V takovém domě bude čisto, krásně voňavo, bude se tam dobře vařit, bude tam vládnout příjemná atmosféra. Je to nejlepší číslo pro rodinu.
7 = sedmička je číslem karmicky velmi zatíženým, já osobně mám k ní jistou averzi, kterou jsem si nikdy nedokázala vysvětlit. Je to číslo vztahů, většinou nevydařených, proto i toto číslo nemusí vždy přinést přívětivost, upřímnost, radost a dlouhodobost partnerství. Tomuto číslu je všeobecně dobré se vyhnout a to i při datu svatby či naplánovanému porodu císařem pro dítě, protože přináší spíše těžkosti, "kříž" a potíže jak v mezilidských interakcích, tak i co se sousedů týče, úspěchu, stability či celkové vnitřní radosti. Samozřejmě můžete nalézt takové lidi, kteří budou spokojení se svým číslem sedm, kteří se i mohli vzít v datu s převládajícími sedmičkami, ale ona sedmička je taková nepředvídatelná a byť se něco blyští jako zlato, jinde je to třpyt přinášející spíše pálivý žár sžírající člověku vnitřnosti, takže... vyhýbejte se jí.
8 = velmi mužsky nabité, ambiciózní, dobývající, budující, plánovací číslo, které je tak mocné, že může i přebít ženskou energii v domě, která přináší něhu, lásku a teplo. Toto číslo dost pravděpodobně zapříčiní, že se v něm muži budou ještě více chovat jako macho typy, budou vládnout, nařizovat, uzurpovat druhé a ženy mohou bohužel tento vzorec chování či energie převzít taktéž, což není moc dobré, pokud se v daném domě rozhodnete vychovávat děti. Velmi často v nich narazíte na ženy typu "herdek baba", fúrie, takové ty dominy, co umí druhému velmi znepříjemnit život. Osmička připomíná přesýpací hodiny a ty, jak víte, jsou o tom, že jednou je člověk nahoře a podruhé velmi snadno dole, jednou se mu velmi daří a je na výslunní, podruhé spadne držkou dolů. Je to taktéž karmické číslo peněz a finančních toků, takže více v domě pod osmičkou hrozí dluhy, exekuce a finanční nejasnosti.
9 = číslo devět je u lidí číslem poutníka, člověka duchovního, který umí vyslechnout poradit, povznést, posunout, člověk a spirituálního s jasnou filozofií či magickými schopnostmi. Je to číslo uzavírání, ukončování, završování, protože vám může pomoci uvědomit si dost věcí, může v něm bydlet člověk, kterého druzí vyhledávají pro jeho moudrost a duchovní výši. Teď jsem si uvědomila součet našeho domu a je to devítka :D No tak to je prdel. No nic. Devítka je prostě nápomocná všude tam, kde už světské způsoby či logické cesty dávno vyčerpaly své možnosti. Pozor si ale lidé musí dávat v tom, aby se až příliš neodpoutávali od země, neodlétávali si kamsi mimo prostor a dokázali se očišťovat právě od příběhů druhých, které nějak podvědomě na ně druzí budou právě na tomto místě "házet".
Závěrem ještě dodám, že jak u lidí, tak i u míst se mi osvědčilo nevycházet z celkového součtu čísel, které umenšíte na jednu jedinou cifru, ale přihlížet i na jednotlivá čísla zvlášť, protože i ta mají svou vlastní energii, která potom s energií výsledného čísla dotváří celek :-) A taky dodám, že nejsem numerolog, takže se na čísla mohou oni dívat odlišně než já.
Morgana

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA