BLÍŽENCI, NA SLOVÍČKO ;)

Blíženci, na slovíčko ;-)
1. Všichni vás milujeme!
2. Hele, je ukecanost a ukecanost. Existuje hafo lidí, kteří prostě rádi mluví, mnohdy i o věcech, kterým vůbec nerozumí, do věcí, do kterých jim nic není, však to znáte. Mám v datu plno jedniček, takže jistou ukecaností vládnu i já, ale ta vaše užvaněnost! :D To je děs! Rádi se posloucháte, beru, ale věřte mi, že není potřeba vyplnit každičký prostor slovy o ničem. Fakt ne.
3. Všichni vás milujeme!
4. Aktivity jsou moc fajn věc. Ale zkusili jste se aspoň jedné jediné věnovat déle než deset vteřin? Ne? No tak směle do toho! Objevíte plno krás a dost možná i najednou zjistíte, že jste činnost dokončili či vám do rukou vyskočil i hotový výrobek! A to už za to stojí, ne?
5. Všichni vás milujeme!
6. Mít své posluchače či diváky je super. Vím to z vlastní zkušenosti. Tlacháte, píšete, tančíte, recitujete nebo jen tak tlemíte do nikam a furt tam je někdo, kdo zírá s otevřenou pusou a obdivem. Ale vězte, že tito výše zmínění nejsou pro život podstatní. Můžete dělat cokoliv, aniž by to někdo viděl, říkat cokoliv, aniž by to někdo slyšel, prostě valíte si to svoje sami a v okolí nikdo. Nemyslitelné? Hovno, je to bomba! Samota neznamená, že svět skončil nebo že se na vás všichni vykašlali. Samota je to nejlepší, co vám život může poskytnout. A když se naučíte sami se sebou žít (což je ve vašem případě někdy hodně těžké), pak je to i vrchol blaha .-)
7. Všichni vás milujeme!
8. Když žena otěhotní v období srpen - září, modlí se, MODLÍ SE, seč může, aby nerodila v období mezi Býkem a Rakem. Holt někomu to neklaplo, no... :D
9. Všichni vás milujeme!
Všem těm, kdož "musíte" žít s Blížencem (bože chraň, s Blíženci). Morgana
PS: Všichni vás milujeme!

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA