ARCHANDĚL MICHAEL

Archanděl MICHAEL: je ochráncem lidstva, nejvyšší a neúplatný vrchní velitel všech andělů. Stojí v čele nebeských sil proti silám zla. Jeho hlavní barva je sluneční žluť a ohnivá síla solar plexu je jeho doménou. Jelikož ale nosí meč zhotovený ze safíru, bývá s posilováním a rozvojem čakry krční a třetího oka spojován modrý plamen. Modrý paprsek představuje sílu a vůli Boží stejně jako sílu víry, ochrany a pravdy. Jako bojovník Boží je zobrazován, kterak bojuje s drakem.
Tělesné spojitosti: krk, štítná žláza, horní cesty dýchací, čelist, spodina lebeční a tělesná hmotnost. Utišuje, mírní, tlumí a uklidňuje nemoci spojené s horkem. Snižuje horečku a reguluje hyperaktivitu a zánětlivé a škodlivé procesy. Přináší jasnost a vyrovnanost. Pomáhá proti ztuhlému krku a sklonu k jeho tuhnutí, snižuje krevní tlak a tepovou frekvenci, uklidňuje centrální nervový systém.
Citové a duševní spojitosti: odstraňuje strach z hlásání pravdy, uklidňuje mysl, čímž napomáhá jasnějšímu myšlení, přináší klid a uvolnění od přízemních světských starostí.
Duchovní spojitosti: inspiruje k hledání vyšší pravdy a skryté moudrosti.
(zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA