MORGANINY CHARAKTERISTIKY DO BUDOUCNA NEMĚNNÉ

Protože dnešní den, byť je zaplněn duhovými barvami, skáčou mi tu jednorožci a víly v objetí se skřítky a trpaslíky tančí v oslavě mých osmnáctin, je dalším běžnými dnem plným zbytečných dotazů, uhánění mé osoby, nátlaku na ni atd., a neb můj synátor právě za melodie dešťových kapek nabírá ve spánku pod dubem sílu do dalších opičích běhů po hradě, využiju této chvilky s kávou k tomu, abych sem zase po čase vložila pár drobností, které mě charakterizují a jsou i do budoucna neměnné, aby někteří z vás pochopili, co u mě nemá v žádném případě smysl. Nuže:
- Neuhánějte mě, nenechám se. Naučte se trpělivosti a přijetí podmínek, které jsem si stanovila u výkladů. Vy chcete něco po mně, nikoliv naopak. Nepleťte si proto prosím strany. Pečlivě čtětě, jak vše probíhá, aby pak nevznikaly naprosto zbytečné omyly či zbytečné vypisování mailů, na které nemám čas reagovat.
- Nepoužívejte na mě obrácenou psychologii, nezkoušejte ze mě emočně, citově či psychicky čerpat energii. Na takové upíry nereaguju, jsou průhlední už z fota, natož pak z řádků, které se mi od nich dostává.
- Jednou provždy se smiřte s tím, že zde trvale není vystavena moje fotografie. Velmi často sem své foto dávám, byť nechápu, proč je pro vás tak důležité. Pakliže za tím vidíte strach, neupřímnost či nefér jednání, je to váš postoj, se kterým se musíte popasovat vy sami.
- Nepoužívejte v komunikaci se mnou větu "Vím, že to nemáte ráda, ale..." nebo "Nezlobte se, ale...". Pokud něco víte, a přesto to uděláte, nemyslím si, že je to o mém inteligenčním kvocientu, a navíc, já se na nikoho nezlobím, jen prostě na tyto fráze neslyším.
- Moje adminka, která mi třídí maily, už začíná mít stejný názor jako adminka, která mi zde na stránce maže ubohé komentáře jistých neúnavných fejkařů. Čím to je, čím to je? :D
Krásný den vám všem, ze srdce děkuji za vaše přání k mým narozeninám, já jdu opět naložit jak svou mysl, tak své tělo do alkoholového opojení a radovat se ze svého bytí ;-) Mám vás ráda, lidi, na tom se nic nemění!
Morgana (egoistická, namyšlená kráva vypatlaná fujtajbl e-e... ale to vy víte, jinak byste tu nebyli, neasi ;-) )

Související obrázek

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA