JAK ČISTIT A NABÍJET KARTY

Hola hej, dneska ještě pár řádků ke kartičkám, páč tu mám plno z vás, které se kartám věnujete či chcete začít věnovat a opakovaně se ptáte, jak se o ně starat. Vezmu to popořádku a bodově:
1. Karty si svou budoucí majitelku najdou samy. To, že se jim chcete věnovat, ale stále jste nenarazila na ty pravé, anebo si koupila dva tři balíčky jedněch a ne a ne s nimi začít komunikaci, není náhoda. Tlačila jste příliš na pilu a tak to nefunguje. Na některé karty člověk čeká i v řádcích let. Pokud ale pak v osudný den vstoupíte do ezo obchůdku či knihkupectví a pocítíte, že Vás Vaše kroky táhnou k polici s kartami, dejte na pocit a Váš pohled, který spočine na těch pravých. Věřte mi, ty jsou pak Vaše.
2. Karty nikdy nepatří do rukou druhým lidem! Uschovávejte je v pytlíčku a truhličce či skříňce spolu s očistným křišťálem. Některé kartářky nechávají své klienty na karty sahat, já to dříve tak taky dělala, ale pak jsem od toho upustila a vytahuju za ně. Vliv to na nic nemá, tak jako tak vytáhnete karty podobného "příběhu" a pokud na nich nejste při výkladu závislé, mluvit budete stejně i bez nich. Nepomůže Vám brožura, se kterou karty koupíte, pomohou Vám vize, které nekoupíte nikde ;)
3. Nové karty je potřeba očistit a nabít. Já svůj balíček věšteckých karet tehdy otevřela, pozdravila je "ahoj, holky, tak jsme se konečně setkaly", prohlédla si jednotlivé kartičky a pak je ve vějíři v levé ruce opálila nad plamenem svíčky. Tím je očistíte a "otevřete" pro svou budoucí činnost. Při výkladech se naučte po vytažení z pytlíku karty opálit nad ohněm, já to mnohdy dělám tak blízko plamene, že pak doslova žhnou. Poté je zamíchejte a podle potřeby opět opalte. Mezi jednotlivými výklady to musíte dělat zcela automaticky, aby se karty zbavily energie jednoho klienta a mohly začít načítat energii toho dalšího. Po ukončení výkladů je opět opalte nad svíčkou a PODĚKUJTE JIM!!! Poté je vložte do pytlíku či zabalte do černého ubrousku, který je součástí balení a dejte na pro ně vytvořené místo, kam na ně nikdo nemůže.
4. Kartičky spolu s ostatními magickými předměty můžete nabíjet stejně jako minerály na Slunci či při úplňkové noci na svitu Luny, já to tak nedělám. Ta souhra mezi mnou a kartami je za ta léta tak velkolepá, že jim bohatě stačí plamen svíčky a energie mé osoby, která se s tou karetní prolíná.
5. A závěrem jedno pravidlo, které je o to důležitější: nikdy se kartám nesmějte, nepodceňujte je, nechovejte se k nim v neúctě a neklaďte jim debilní dotazy. Howgh!

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA