ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 7


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
7 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Coby hledači moudrosti si ceníte vědomostí pro ně samotné. Současně ale víte, že mají cenu i proto, že vám poskytují moc. Chcete mít v životě tolik možností, kolik je jen možné - ne snad proto, že potřebujete takovou různorodost nebo vzrušení, ale protože instinktivně věříte, že velké množství nabízí bezpečí.
Bezpečí je jedním z vašich skutečných cílů. Není to ale hmotné zabezpečení jako v případě čtyřky nebo bezpečí založené na pevných vztazích, na jaké se soustřeďují dvojky. Vy hledáte bezpečí, které má zásadnější a hlubší charakter, neboť jeho součástí je pochopení toho, jakým způsobem funguje svět a lidé, kteří na něm žijí. Pochopení těchto zákonitostí vám může poskytnout velice jemnou moc. Jakmile něco takového pochopíte, můžete se podle toho chovat - ostatní lidé nemusejí vůbec nic tušit o vašich schopnostech, zatímco vy je budete usměrňovat žádoucím směrem.
Pravděpodobně se zajímáte o paranormální jevy. Možná je tomu tak proto, že cítíte, že byste v této oblasti mohli vyniknout. Jste obdařeni schopností vhledu a umíte vnutit sami sobě disciplínu, jaká je vlastní mágům. Možná vstoupíte na území, o kterém jiní pouze sní. Právě tak ale můžete dospět k rozhodnutí, že to všechno odhalíte jako nevědecké. V takovém případě budete chtít dokázat, že existují jisté zákony, kterými se vše kolem řídí a které již byly definovány. V obou případech se vaše cílevědomost promění v posedlost. Je proto důležité, abyste dosáhli ve svém životě rovnováhy mezi prostými radostmi a věcmi, které jednoduše vycítíte a děláte, aniž byste nad nimi přemýšleli.
Pokud ze sebe máte dostat to nejlepší, co ve vás je, hraje klíčovou roli dobré vzdělání. Může být velice široké - aby vám poskytlo velkou zásobu informací, na jejichž základě si pak vyberete svou specializaci. Měli byste rovněž dát na předtuchy a nebát se, že uděláte chybu. Intuice je jako sval - pokud se pravidelně používá, sílí. Občas budete mít pocit, že dosahujete nejlepšího pokroku, pokud plynete s proudem. Dokážete jen obtížně uvěřit tomu, že by něco mohlo jít snadno. Občas ale největší tajemství života spočívá v tom, že prostě jen bereme na vědomí, jak všechno funguje samo.
Slavní lidé: svatá Tereza z Ávily, Winston Churchill, Eric Clapton, Susan Sarandonová, John F. Kennedy, Paul Gauguin
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA