ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 9


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
9 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Jste na pouti za pravdou - ať již se za tím slovem skrývá cokoli. Sama pravda přitom opravdu může být tím, oč se skutečně zajímáte. Vaše cesta je cestou učitele nebo filozofa. Možná se vědomě snažíte oprostit od pout, která by vás svazovala s jednotlivci, neboť kdesi ve svém vlastním nitru cítíte, že vaším posláním je učinit něco pro kolektiv. To nemusí samozřejmě znamenat, že se nedokážete sblížit s jinými lidmi a že nemůžete vést život jako všichni ostatní. Současně se ale nenecháte příliš připoutat k přízemnostem a trivialitám. Ve vašem životě nastanou chvíle, kdy budou muset osobní zájmy ustoupit na druhé místo, neboť vaše síly budou vyžadovat záležitosti spojené s dobrem celého lidstva a planety.
V podvědomí cítíte silnou vazbu na všechno, co lidstvo dělalo a prožívalo po celé věky. Současně za to všechno cítíte i odpovědnost. Možná cítíte, jak vás to táhne směrem k hlubokým proměnám, někdy dokonce až k tomu, abyste se stali jakýmsi duchovním vůdcem. Snadno vás může pohltit činnost spojená s charitou, humanitární činností nebo ochranou životního prostředí. Někdy se nadchnete i pro politiku. Může se i stát, že se postavíte na improvizované pódium z bedýnky, abyste pronesli své poselství o reformě celého světa. Dokážete se chovat velice altruisticky, ale všechno má i svou druhou stranu, a ve vašem případě se mohou projevovat egocentrické rysy v souvislosti s vašimi fanatickými či dogmatickými názory. Idea svobody pro všechny se může nacházet hodně vysoko na vašem žebříčku hodnot, jenomže současně pro vás může být problém poskytnout svobodu i těm, kteří nesouhlasí s vámi a s vaší verzí pravdy.
Jste vyzbrojeni velice silným pocitem, že máte jakési poslání, a dokážete se chovat velice odhodlaně. Díky vaší hluboké znalosti lidské povahy víte, jak motivovat kolektiv. Můžete být dobří v získávání publicity v médiích. Stejně dobře se vám možná daří získávat slavné a vlivné osobnosti, aby se stavěly za vaši věc. Ten, kdo vás má na své straně, je šťastlivec, neboť jste ochotni dát duši za to, aby se podařilo dosáhnout konečného cíle. Máte toho spoustu, co můžete nabídnout světu. Důležité nicméně je, abyste neztratili kontakt s přízemními věcmi. Možná se bojíte, že vás budou stahovat k zemi, ale ve skutečnosti vás mohou obohatit. Rodinná oslava narozenin může být přínosnější než sjezd politické strany. Nejsilnější energií ze všeho nám totiž dává láska.
Slavní lidé: Albert Schweitzer, Carl Gustav Jung, Charles Lindbergh, Brigitte Bardotová
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA