ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 8

    
Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
8 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Ve vašem nitru se skrývá silná touha po moci. Neúnavně vás žene vpřed, abyste se dokázali materiálně zabezpečit. Nabízí se vám široký výběr možností a prostor pro efektivní činy. Nejspíš si velice dobře uvědomujete, jak vypadá mocenská struktura v kolektivu, do nějž patříte - ať už to je ve světě velkého podnikání, v širší společnosti, nebo v užším okruhu doma. Instinktivně víte, kdo rozhoduje a proč. V jakékoli oblasti, která vás zajímá, budete dosahovat rovnoměrného a stálého pokroku.
Možná máte sklon posuzovat sebe i jiné podle majetku. Snažte se to nedělat, neboť to může odvádět vaši pozornost od toho, co je skutečně důležité. Mohlo by se to dokonce stát i příčinou vašeho pádu. Pokud byste se snažili získat příliš mnoho příliš rychle, mohli byste přecenit své finanční i jiné možnosti. Zvolněte, neboť můžete s jistotou počítat s tím, že pokud všemu poskytnete patřičný čas a budete stavět na pevných základech, dosáhnete úspěchu. Společenské postavení je pro vás nicméně čímsi životně důležitým.
Ve vašem případě nejde jen o snahu držet krok se sousedy. Vám jde o konstruktivní změny světa kolem vás. Pokud ale nemáte nějaké pevné postavení, může vás to svádět k efektivním akcím, jimiž byste udělali na své okolí dojem. Extrémním příkladem může být člověk, který žije v honosném sídle, na které si vzal hypotéku, jež je nad jeho možnosti. Podobně působí i člověk, který utrácí ve velkém stylu a odsouvá nevyhnutelně se blížící den, kdy bude třeba všechno zaplatit. Na něco podobného ale budete přece jen příliš rozumní.
Neustále vás to pohání vpřed a kromě toho se vyznačujete i silným odhodláním. Sami sebe berete velice vážně. Ostatní na vás mohou občas pohlížet jako na někoho, kdo se snaží ovládat druhé. To je ovšem zvláštní, protože vy sami si v hloubi duše uvědomujete potenciál skrytý v jiných lidech a často jej vnímáte jako svou nevýhodu. Jelikož jste soutěživí a vnímáte hierarchii, je vaše pozornost v zaměstnání upřena na řídící postavení a je možné, že byste z něj chtěli nějak vystrnadit člověka, který tuto pozici zastává. Právě tak se můžete cítit ohroženi lidmi, kteří jsou na stejné úrovni, nebo svými podřízenými. Je důležité, abyste vysoké mínění, které o sobě máte, konfrontovali s realistickým odhadem vlastních schopností. Současně byste měli pohlížet s tolerancí a uznáním na lidi kolem sebe - pokud to dokážete, dočkáte se skvělého postupu vpřed. Jste předurčeni k nějakému typu manažerského postavení a možná se z vás skutečně stane velký šéf. Nicméně pro vás bude možná lepší, stanete-li se velkou rybou v malém rybníku, než abyste zamířili na širé moře, jež může být plné žraloků. Nakonec budete muset najít ve svém nitru větší sílu a odhalit současně i duchovní smysl v tom, co děláte - aby vás to, čeho jste dosáhli, obohatilo na všech úrovních.
Slavní lidé: Michelangelo, Andrew Carnegie, Douglas MacArthur, Joan Collinsová, Jane Fondová, George Harrison
(Pokračování příště...)


Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA