ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 6


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
6 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Hrát užitečnou roli v životě vaší komunity je pro vás nezbytné. Možná máte i pocit, že jste předurčeni k nějakému poslání. Jako děti jste možná snili o tom, že se stanete lékařem, zdravotní sestrou nebo učitelem. A i když dnes nevykonáváte žádnou ze tří uvedených profesí, prvek péče o druhé je přítomen i tak ve všem, co děláte.
Není pro vás vždy snadné dospět k nějakému rozhodnutí, neboť potřebujete pocit, že to, co jste zvolili, se těší současné podpoře celé skupiny, do níž patříte. Svoláváte porady a debatujete, přičemž se snažíte usnadnit všem cestu k přijetí společné shody. Snadno dokážete vnímat věci v rozměrnějším kontextu. Pro váš přístup je charakteristická snaha o dosažení všeobecně přijatelného řešení. Stačí vám se jen zběžně podívat a hned najdete společný jmenovatel. Jste skutečnými dary z nebes v situacích, které volají po diplomatickém a taktním jednání. Pravděpodobně cítíte odpovědnost za pohodu ostatních a za to, že všichni dosáhnou úspěchu. Dokážete projevovat oddanost ke všem kolem vás. Někdy se ale snažíte až příliš, což může vyústit až v situaci, kdy uděláte právě to, čemu jste se původně chtěli vyhnout - že totiž někoho zklamete. Vaše láska ke klidu a míru současně znamená, že se snažíte vyvázat z ožehavých situací. Právě ve chvílích, kdy by bylo vaší schopností nejvíce třeba, se občas vytratíte, abyste si přivoněli k růžím.
Coby rozený týmový hráč často držíte ostatní pohromadě. Ne snad proto, že byste byli vůdcem, jenž dokáže isnpirovat druhé, ale spíše díky své silné schopnosti empatie. Ať jste kdekoli, jste schopni navodit rodinnou atmosféru. Pomocí několika obratných úprav dokážete proměnit i čekárnu, společnou místnost nebo kuchyňku u kanceláře v příjemné útočiště.
Velice důležité jsou pro vás kultura a umění. Vliv zdvojnásobené trojky ve vaší povazuje způsobuje, že se snažíte podněcovat druhé ke kreativitě a že se sami rádi oddáváte hrám. Docela dobře se můžete stát umělcem. Vyjadřovat vlastní osobnost ale pro vás není tak důležité jako to, když cítíte, že jste obklopeni nádherou a láskou, neboť právě to je pro váš život nejpodstatnější.
Slavní lidé: Francisco Goya, T. S. Eliot, Elisabeth Kubler-Rossová, George Walker Bush, Jane Goodallová
(Pokračování příště....)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA