ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 5


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
5 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Smyslem vaší životní pouti je vzdělávat se. Je pro vás velice důležité mít pocit, že jste se zase jednu nebo dvě věci naučili - a že se další dvě záhy naučíte. Pokud nebudete mít například možnost studovat na univerzitě, budete se nejspíš cítit velice nespokojeně. Vždy si ale najdete způsoby, jak dosáhnout svých cílů, protože jste velice vynalézaví a mimořádně přizpůsobiví.
Nejspíš máte několik želízek v ohni a je velice dobře možné, že máte i více než jen jedno zaměstnání. Docela klidně byste dokázali od pondělí do pátku pracovat jako novinář, zatímco o víkendu byste dělali elektrikáře. Jste inteligentní, v některých oblastech máte i encyklopedické vědomosti, ale kromě toho můžete být i manuálně zruční.
Velice důležitá je pro vás kreativita. Hodně věcí ale neděláte pro prestiž (třebaže jste středem pozornosti a ve světle reflektorů stejně rád jako kdokoli jiný), ale spíše proto, že něco vytvářet vám připadá jako svým způsobem zázrak. Rovněž se necháváte rádi fascinovat zákonitostmi, jež ovládají celý vesmír. Chcete se s nimi naučit pracovat, a pokud možno co nejvíce je ovládat. Jakmile dokončíte nějaký úkol, nemůžete se dočkat, až se před vámi objeví nějaký další. Občas pohlížíte lhostejně na to, čeho jste již dosáhli, protože jakmile se něco naučíte, připadá vám to snadné. Současně ale rádi ukazujete jiným lidem, jak se ta která věc dělá, protože milujete komunikaci.
Jelikož jste rození všeumělové, potřebujete různorodou činnost, která by vás dokázala neustále něčím překvapovat. V opačném případě ze sebe nevydáte to nejlepší a budete se cítit frustrovaní. Pokud se musíte držet pevně daného časového rozvrhu a provádět opakující se činnosti, může to u vás vyvolávat rozmrzelost.
V životě nejspíš prožijete mnoho změn a může se klidně stát, že po dvaceti letech se ocitnete někde úplně jinde - z hlediska lokality, kde budete žít, i toho, kde se bude nacházet vaše osobnost. Neustále se snažte komunikovat - lidé se dokážou s vašimi proměnami vypořádat, pokud budou vědět, o co vlastně jde.
Slavní lidé: Pierre-Auguste Renoir, Che Guevara, Mick Jagger, Collin Farrell
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA