ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 4


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
4 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Je možné, že máte svůj vlastní život dokonale zmapovaný a jste odhodlaní jím projít přesně podle stanoveného plánu od narození až ke smrti. Sami jste si stanovili milníky, jichž chcete dosáhnout, a vytvořili jste si i časový plán: dostat se na univerzitu, najít si práci, uzavřít sňatek, mít děti. Všechno chcete udělat správným způsobem a ve správný okamžik. K vaší cti je nutno říct, že se vám to většinou daří. Ostatní lidé možná žasnou nad tím, nakolik máte život pod kontrolou.
Jste si vědomi svých vlastních schopností a věříte svým vědomostem i zkušenostem. Občas je ale váš klidný zevnějšek jen velice tenká slupička, pod níž se ukrývají obavy z potenciální katastrofy. Pokud vše nejde podle plánu, dokážete si ale velice dobře poradit. Jste schopní upravit vlastní očekávání a přejdete k záložnímu plánu B. Pravda je, že se skutečnými problémy se umíte vyrovnat lépe než s těmi, které zůstávají pouze imaginární.
Nejspokojenější pravděpodobně jste, když se můžete zabývat praktickými věcmi. Představy a emoce vám mohou připadat jako něco, co vás příliš rozptyluje. Pokud něco není užitečné nebo nedokáže zlepšit podmínky, v nichž žijete vy sami, vaši nejbližší nebo i celé lidstvo, nevidíte důvod, proč s tím ztrácet čas. Vaší silnou stránkou je důraz na to, co je hmatatelné a co funguje. Nezůstávejte ale slepí k tomu, že život může mít i jiné dimenze. Jenom to, že něco nedokážete prožívat nebo že jste to dosud neprožili, ještě neznamená, že to vůbec neexistuje. Pokud před tím naprosto uzavřete mysl, můžete skončit s pocitem, že nic na světě nemá smysl a že vy sami jste naprosto bezmocní. Jestliže si ale dokážete alespoň pohrávat s možností, že může existovat i něco více, než si sami představujete, dokážete dospět ke skutečně ohromujícím výsledkům.
Jste lidé, kteří spoléhají sami na sebe a současně je vám vlastní odpovědnost. Dokážete pracovat s nekonečným nasazením, abyste vybudovali něco pro sebe a svou rodinu. Možná se proto vzdáváte dovolených a volných víkendů. Může vám to přinášet uspokojení, ale nezapomínejte, že život naplněný jen prací bez zábavy otupuje. Řiďte se proto zdravým rozumem a snažte se, abyste byli v pohodě, a nejen díky tomu, čeho jste dosáhli. Zjistíte, že se můžete radovat i z jiných věcí.
Slavní lidé: Henri Matisse, Dolly Partonová, Oprah Winfreyová, Bill Gates
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA