ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 3


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
3 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Nutkání projevit svou osobnost a vytvořit něco, co přinese druhým radost a potěšení, je hlavní silou ženoucí vás vpřed. Vaší základní motivací je pomoci lidem, aby komunikovali a aby jejich životy neustrnuly na místě. Vaším nástrojem přitom není žádná všeobjímající ideologie. Jsou jím společné plány, hry a zábava. Musíte se uvolnit a jednat spontánně, protože příležitosti, jež vám umožní projevit se, se objevují zcela nečekaně a vy sami jste v tom, co děláte, dětmi štěstěny.
Život vám přináší velkou dávku štěstí, jenž vám nestačí si jen užívat. Chcete štěstí přivolávat. Možná rozvinete svůj dar řečnického umění, díky němuž dokážete všechny kolem sebe umluvit. Stejně rádi ale nasloucháte, když ostatní lidé hovoří o svých vlastních myšlenkách a nápadech. Můžete být skvělí vymývači mozků. Cítíte se ve svém živlu, když kolem vás jiskří záplava bláznivých myšlenek. Neustále máte pocit, jako kdyby hned za rohem čekalo cosi úžasného. Skutečně tomu tak bývá, jenže vy současně víte, že někde jinde máte jiný, ještě lepší a zářivější cíl.
Občas můžete mít dojem, že bez ohledu na to, kolik toho říkáte, vás nikdo opravdu neposlouchá. Právě tak se vám může zdát, že na to, kolik štěstí kolem sebe šíříte, jste toho vlastně moc neudělali. Nosíte v sobě jakousi božskou nespokojenost, která vás neustále žene dál. Vaše jméno může být středem pozornosti a můžete získávat první ceny, jenže vy před sebou budete mít vždy cosi dalšího, co budete chtít prozkoumat. Ostatní lidé budou mít možná pocit, že nejste nikdy spokojeni, ale vy jste nejšťastnější, pokud k něčemu směřujete. Potřebujete si vybrat takovou cestu, která vám umožní projevovat flexibilitu. A i když musíte občas zápasit s několika různými termíny stanovenými na splnění úkolu, musíte mít vždy prostor ke spontánní hře. Pokud se věci nedaří, nepřepínejte se do nálady "k čertu s tím vším". Ve chvílích, kdy vaše podvědomí nabírá nový směr, potřebujete projít i temnějšími chvilkami. Pokud se něco takového právě děje, potřebujete čas na relaxaci, sport nebo chvilku strávenou ve společnosti lidí, které máte rádi - dokud se nedostaví nová motivace k další cestě vpřed.
Slavní lidé: Francis Scott Fitzgerald, Joan Riversová, John Travolta, John Grisham.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA