ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 2


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
2 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: Na cestě životem potřebujete pro všechno, co děláte, životního partnera. Výsledek může být úžasný, ale také se může stát zdrojem zármutku a frustrací, to vše závisí na tom, jak dobře dokážete vybírat. Snažte se nepřipoutat se k prvnímu člověku, který vyvolává dojem, že by o vás měl zájem. Netýká se to jen milostných vztahů, ale rovněž přátelství a obchodních vazeb. Ve dvojici dokážete mnohem více, než když zůstanete sami. Jste obdařeni darem sdílet a dosahovat kompromisů.
Necítíte potřebu předvádět se ve světle reflektorů a ve skutečnosti si můžete připadat docela spokojeně jako šedá eminence za trůnem. Nakonec se to vše ale sečte v cosi, co bude dávat smysl. Nebezpečí spočívá v tom, že si na takový stav věcí můžete zvyknout a začnete se podřizovat osobě, která prosazuje své požadavky důrazněji. To se může stát, pokud ztratíte představu o realitě a přijmete myšlenku, že vztah je všechno, na čem záleží - ve skutečnosti není hlavní, abyste hleděli jeden na druhého, ale abyste se pohybovali ve dvojici směrem k cíli, který společně sdílíte.
Jaké sdílené cíle vás dokážou naplnit? Něco, co vytváří lásku a soucit přesahující hranice osobních zájmů. Něco, co v sobě zahrnuje rovnováhu, mír a harmonii. Vědomí sebe sama a skutečné vnímání vlastního já. I když můžete mít pocit, že diplomatické jednání a tolerance je vaší silnou stránkou, občas zjistíte, že jste se ocitli na jedné ze soupeřících stran. Jakmile se necháte vtáhnout do nějakého sportu či šarvátky, můžete skončit v postavení, kde se dá už jen buď vyhrát, nebo všechno ztratit. V takové chvíli se můžete pustit zaslepeně do boje a ohrozit vše, čeho jste dosáhli, včetně klidu ve vaší duši. Něco podobného ale nemáte zapotřebí. Vašívýzvou je vidět souvislosti a pozvednout věci na úroveň, kde všechny konflikty působí jako naprosto bezvýznamné. Životně důležité pro vás je najít správnou podporu ve všem, co děláte. Ujistěte se tedy, že ji skutečně máte. Vaše základní odpovědnost je ale vždy postarat se o sebe. Jste zranitelní a musíte se chránit. Jen z pozice síly dokážete pomáhat druhým.
Slavné osobnosti: Gustav Mahler, Isadora Duncanová, Keith Richards, Coco Chanel
(Pokračování příště...)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA