ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY - ČÍSLO 1


Zjistíte jej sečtením všech čísel vašeho data narození. Pokud jste se tedy narodili 26. 10. 1972, pak sečtete čísla následovně: 2+6+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Číslo vaší životní cesty je tedy jednička.
1 JAKO ČÍSLO VAŠÍ ŽIVOTNÍ CESTY: pravděpodobně si uvědomujete, že stojíte a padáte podle toho, jak moc se vy sami snažíte. Nemusí to být nezbytně jen proto, že byste neměli nikoho, kdo by vám pomohl, nebo že byste nikomu nevěřili. Je tomu tak díky vašemu vědomí, které je uloženo kdesi hluboko ve vaší mysli, že nebudete tou osobou, jakou byste chtěli být, pokud vše neuděláte sami. Což ovšem neznamená, že musíte dělat sami všechno. Setkáte se s úkoly a činnostmi, jež se nacházejí mimo váš dosah a na které nestačí ani vaše schopnosti. S největší radostí je tudíž přenecháte někomu jinému.
Můžete být neuvěřitelně odhodlaní a soustředění, čímž dosáhnete úžasných věcí, nad nimiž budou všichni ostatní jen lapat po dechu. Jste nepochybně předurčeni k důležitým úspěchům. Můžete ale narážet na "slepé skvrny". Existují určité věci, na které možná úplně zapomenete, a ony se před vámi vynoří v nejméně vhodnou dobu, aby vám způsobily problémy. V jiných okamžicích vás může ohrozit jistá naivita, s níž budete předvídat, že ostatní budou plnit úkoly se stejným nasazením, jako to děláte vy. Může to pro vás být šok, když zjistíte, že někdo neudělal to, co udělat měl. Na okamžik pak budete otřeseni, když budete sledovat, jak se věci kolem vás hroutí. Velice často se může stávat, že se vše kolem vás bortí. Stejně jako fénix ale dokážete i vy zase vstát z popela - a záhy poté zamíříte k nebesům, přičemž za sebou zanecháte stopu z jisker.
Důležité je, abyste si zvolili takovou životní cestu, která vám dovolí na sebe upozornit a proslavit se. Buďte odvážní. Je lepší být velká ryba v malém rybníku než zaniknout ve velkém rybníku plném velkých ryb. Vždy musí existovat výsledek, za nímž byste šli. Ignorujte všechny, kteří vás budou nabádat, abyste odpočívali. Nemůžete se jen tak poflakovat, dokud nezískáte pocit, že jste dosáhli cíle. Na druhé straně si ale musíte dávat pozor, abyste se neuštvali. Jedním z cílů, který byste si měli vytyčit, je i dosažení rovnováhy a odpovídající odpočinek.
(Slavní lidé s č. 1: George Washington, Florence Nightingaleová, George Clooney, Tiger Woods)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA