ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 9


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 9: Slýcháte hudbu sfér a pláč všech osiřelých dětí z celého světa. Občas vás přemůže vědomí toho, jak obrovské je utrpení všude kolem, a vy byste nejraději okamžitě rozdali všechno ve snaze pomoci strádajícím milionům lidí. V tu chvíli jste klasickým příkladem člověka s krvácejícím srdcem. Jindy si ale dokážete užívat prosté zázraky života - všech barev a druhů. Těšíte se pak ze všech příležitostí ke štěstí, které jsou dostupné všem lidem - pokud ovšem dokážeme otevřít oči správným způsobem a vnímat věci z duchovní perspektivy.
Možná vás to tíhne ke klidu ášramu, klášterů a kostelů, protože vám nabízejí odpovědi na potřeby, které máte hluboko ve svém nitru. Pravděpodobně jste nějakým způsobem zbožní. I v případě, že se nehlásíte ke konkrétní víře, si jste vědomi duchovních dimenzí věcí. Občas se možná chováte poněkud prudérně a v situacích, kdy vaši přátelé otevřeně hovoří o svém sexuálním životě (nebo intimních zážitcích, jako je například porod dítěte), se zdráháte. Není tomu tak proto, že byste na lidském těle viděli něco špatného. Máte jen pocit, že některé věci ztrácejí správné proporce a jsou deformovány, odebere-li se jim duchovní rozměr. Pokud jde o sexualitu, jste možná velice vášniví, ale nechcete, aby vás příliš stahovala k zemi. Nechutné vám například může připadat obscénní vyjadřování. Vy místo toho toužíte po povznesení k nebeským výšinám.
Kultura a umění jsou pro vás velice důležité. Hudba vás dokáže dovést do nadpřirozených sfér. Tajně toužíte stát se vynikajícím umělcem. Pokud je ve vaší osobnosti silně zastoupeno některé z přízemních všedních čísel - jako jsou například čtyřka nebo osmička, tím silnější můžete mít pocit, že vaše skutečná kreativita je dušená a potlačovaná. Potřebujete pocit, že všechny plody vaší tvořivosti jsou jedinečné a nesou v sobě božskou jiskru. Pokud se totiž srovnáváte s velkými mistry, snadno byste jinak propadli temnému zoufalství. Nejde o to, že byste byli soutěživí. To, oč vám jde, je dosažení kosmických výšek. Neustále vás přitahuje duchovní zdroj a vy sami ustavičně pátráte po záblescích božského světla, které by vás k němu přiblížilo.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA