ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 8


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 8: Snaha všechno ovlivňovat a měnit - to jste doopravdy vy. Pokud nehrajete nějakou významnou roli, něco ve vás se scvrkává. Budete-li ale naslouchat, co vám radí vaše intuice, budete instinktivně vědět, po které cestě dopotujete do světel ramp a k limuzínám. Jste bezohledně ambiciózní a dokážete se bez ohledu na cokoli jiného držet stanoveného směru. Lidé ve vašem okolí si toho vůbec nemusí všimnout. Jedna z vašich silných stránek spočívá ve schopnosti zastihnout druhé nepřipravené. Díky tomu o vás budou jednoho dne hovořit jako o někom, kdo dosáhl úspěchu jakoby přes noc - ačkoli vy sami jste se lopotili celé roky.
Hmotné zajištění a hezké věci jsou balzámem na vaši duši. Což ale neznamená, že byste byli svou podstatou zaměřeni na hmotné statky. Jste si jen vědomi toho, že jisté pohodlí vám dává čas a možnost výběru. Pokud se nemusíte bát, kde vezmete zítra peníze na jídlo, máte možnost dosáhnout mnoha jiných věcí. Pokud dostanete úspěšně pod kontrolu svět kolem sebe, uvědomíte si nakonec, že největší mistrovství spočívá v tom, že získáte kontrolu nad sebou samými. Možná si vycvičíte železnou vůli, ale pokud si uvědomíte, že představivost je vždy silnější než vůle, napřete úsilí, abyste dokázali své představy ubírat žádoucím směrem - a díky tomu můžete dát novou podobu celému svému životu.
Jeden z největších problémů pro vás nastává, když se máte vzdát kontroly nad těmi, na nichž vám záleží. Často je vám natolik jasné, co by se mělo udělat, že vám připadá neuvěřitelné těžké, když musíte jenom stát a sledovat, jak ti, které milujete, dělají chyby a někdy si i sami ublíží. A vy se v takové chvíli musíte kousnout do jazyka a odpustit si větu: "Já jsem vám to říkal." Je důležité, abyste si uvědomili, že jste udělali to nejlepší, co jste udělat mohli, a abyste se nesnažili dominovat. Někdy je největším darem, který můžete lidem dát, svoboda dělat své vlastní chyby. Samozřejmě že pomůže, pokud budete poblíž, abyste všechno nakonec opravili.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA