ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 7


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 7: Tenhle svět nebyl stvořen pro takové duše, jako je ta vaše. Realita je pro vás příliš banální a nudná. Pravda je taková, že se v hloubiduše bojíte poznání, že realita není vůbec reálná. Vy se přitom toužíte ponořit pod hladinu života a prozkoumat jiné světy stejně jako jiné stavy bytí. Možná věříte v existenci nadpřirozených bytostí a mimozemšťanů a zajímáte se o čarodějnictví. Hodí se k vám, pokud máte nad posteli plakát s létajícím talířem a sloganem "Chci věřit". Na druhé straně ale možná zjistíte, že vám naprosto stačí, když můžete meditovat nad strukturou obyčejného listu nebo stát tiše v lese a čekat, až se objeví jezevec nebo jelen.
Pravděpodobně aktivně hledáte chvíle, kdy můžete být sami. Jelikož jste senzitivní, cítíte možná, jak vás bombardují cizí pohledy a zvuky, stejně jako očekávání a pocity druhých. Občas si myslíte, že byste byli šťastni, pokud byste byli posledním člověkem na Zemi. Jindy toužíte po intenzivním kontaktu s druhými. Máte velice bohatý vnitřní život. Vaše představivost je natolik silná, že se vám mnoho věcí může zdát skoro skutečných. Sami občas věříte, že by dokázala, aby některé věci skutečně opravdu byly. A koneckonců co to vlastně znamená skutečně? To, co vnímáme jako okolní svět, je pouze konstrukce našeho mozku. A to, co jsme my sami, je pouze část vířící masy energie. Podobné představy vás fascinují a mohou vám přinášet útěchu, když už je na vás všeho příliš mnoho.
Vlastní soukromí je pro vás životně důležité, a pokud je někdo naruší, můžete se cítit nervózně nebo podrážděně. Nikde byste si neměli nechat roli, kterou pro vás vybral někdo jiný. Je pro vás silně zničující, pokud nejsou respektovány vaše názory. Jste poměrně křehcí a někdy se chráníte tím, že se řídíte jen svými vlastními názory. Nemusí to ale vždy dobře fungovat, neboť výsledkem může být obviňování, že vyčníváte. Pokud jsou součástí vaší osobnosti čísla spojená s extrovertní a přátelskou povahou, jako je například trojka nebo šestka, můžete se za svou potřebu odtahovat se od druhých stydět. Při kontaktu s krásami přírody se vaše srdce doslova rozezpívá. Jeden z nejdojemnějších projevů vaší citlivosti může být to, jak se snažíte pečovat o přírodu.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA