ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 6


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 6: Nádhera a klid jsou pro vás stejně nezbytné jako vzduch, který dýcháte. Bez nich můžete dokonce i onemocnět. Dobrá stránka věci spočívá v tom, že dokážete spatřit krásu i tam, kde to druhým připadá docela obyčejné nebo dokonce i naprosto neatraktivní. Pokud je ve vašem okolí něco milého a hezkého, na do se dá podívat, soustředíte se na to. Jestliže na nějakém rumišti vyroste jediná květina, zaměříte se na nádheru jejích okvětních lístků, a pokud to bude jen trochu možné, dokážete ignorovat odpadky všude kolem.
Číňané říkají: Nepřechovávejte ve svém domě nic, co není buď užitečné, nebo krásné. Vy sami se touto moudrostí řídíte, pokud je to možné. Vizuální dojem je pro vás velice důležitý. Pokud k tomu dostanete alespoň trochu příležitost, bude váš domov vypadat jako z barevného magazínu. Milujete nakupování závěsů, nábytku a ozdob. Dokážete vytvořit skvělou atmosféru pomocí vonných tyčinek, svíček a vašeho vlastního "cosi". Rádi se bavíte, byť dáváte přednost poklidné večeři v kuchyni před oficiózním společenským večírkem. Někdy zajdete ve snaze potěšit druhé až příliš daleko. Pokud je ve vaší osobnosti zastoupena jednička nebo pětka, můžete se pak zbláznit, když hledáte odpověď na otázku: Proč jsem s tímhle vlastně souhlasil? Vaše měkké srdce dokážou zneužívat lidé, kteří si pletou laskavost se slabostí. Jste hluboce citliví k problémům celého světa. Ze zpráv v novinách snadno upadnete do depresí. Nade vše milujete spravedlnost a možná se ze všech sil snažíte připustit, že lidé umí být jeden ke druhému krutí. Možná by pro vás bylo lepší, kdybyste si pustili nějakou hudbu, kterou obdivujete, a po většinu času, kdy jste sami, ve vašem okolí tak jako tak hraje. Ne že byste snad byli sami příliš často - milujete svou rodinu a vaši přátelé jsou pro vás další rodinou. Máte potřebu být součástí skupiny, jejíž členové mají starost jeden o druhého. Možná jste poněkud sentimentální. Shromažďujete suvenýry a fotografie, které jsou spojeny s konkrétními vzpomínkami. Hledáte potěchu ve věcech, které vám dopřávají pocit, že všechno běží podle pevně daného řádu a je v rovnováze - jako čaj ve tři hodiny odpoledne, vonná lázeň před spaním. Vaše záliba v podobných věcech by se ale neměla proměnit v posedlost. Možná toužíte po dětech, ale neustále máte na paměti, že ze všeho nejvíce potřebuje lásku malé dítě, které je ukryté ve vaše nitru. Pokud se cítíte vnitřně jistí, vyzařuje z vás atmosféra, která dokáže prosvítit a zahalit nádherou všechno kolem vás.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA