ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 5


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 5: Ovládá vás silná touha užívat si život naplno. Vedení hédonismem chcete vytěžit to nejlepší z každičkého okamžiku a z každého zážitku - jako kdybyste sáli nektar z květu. A pak, jako malá včelka, odlétnete zase kamsi jinam. Pociťujete silnou a nezdolnou touhu cestovat, ve skutečnosti i citově. Neustále proto možná plánujete nějaké výlety. Možná cestujete nejraději v pohodlí křesla a s nosem zaboženým do knížek, zatímco vaše mysl putuje do nezměrných dálek. Není ale příliš pravděpodobné, že by vaše tělo vydrželo příliš dlouho sedět na jednom místě.
Pohyb je součástí vaší přirozenosti. Je dost možné, že milujete tanec, protože tímto způsobem můžete vyjadřovat své pocity a emoce. Máte rádi překvapení a objevovat nové věci je pro vás vzrušující. Občas provedete i něco zlomyslného jen proto, abyste zjistili, co se stane pak. Zajímá vás, jak budete reagovat vy - stejně jako to, jak budou reagovat druzí - a občas dokážete přivést sami sebe k úžasu.
Často zjišťujete, že intuitivně dokážete pochopit, co se jiní lidé snaží říct. Možná jste obdařeni telepatií. Stejně rychle jako se na někoho dokážete naladit, se ale dokážete zase odpojit, načež ponecháváte lidi, kteří měli za to, že s vámi vstoupili do úzkého kontaktu, zmatené a v rozpacích. Toužíte komunikovat, což může na druhé působit jako touha po sblížení. Vy se ale ve skutečnosti obáváte citového sblížení, protože máte strach, že by vás to mohlo svazovat. Týká se to vašich vlastních citů stejně jako citů druhých lidí. Víte totiž, že pokud by vám někdo přirostl k srdci, mohlo by vás to nějakým způsobem omezovat. Nejobtížnější komunikace proto pro vás občas bývá mezi různými součástmi vaší vlastní osobnosti - občas tudíž potlačujete vlastní pocity a potřeby, případně se jich i bojíte. Je to vlastně paradox, protože jinak je vám vlastní smysl pro svobodu a různorodost - který ale může být ve svém důsledku k ničemu, pokud nedokážete navázat s druhými dialog, v němž nedostane slovo vaše skutečné já. Pomoci vám může sebeanalýza, protože pak dokážete komunikovat sami se sebou upřímně, což vás bude naplňovat. Pokud byste předstírali, že jste někým jiným, než kým ve skutečnosti jste, cítili byste se jako v pasti. Proto o něčem takovém raději ani neuvažujte!
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA