ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 4


ČÍSLO DUŠE
Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 4: Toužíte po tom, abyste byli skálou, o kterou se druzí mohou opřít. Bez ohledu na to, jak skvěle se vám to daří, můžete se občas cítit uštvaní a je nevyhnutelné, že čas od času někoho zklamete. Snaha postarat se o to, aby všichni byli v bezpečí a měli se dobře, je silným motivem, jenž vás žene vpřed. Uvědomujete si, že tělo je pevně spojeno s duchem a vy chcete o své tělo pečovat a chránit je.
Občas si můžete dát nesplnitelný úkol nebo se snažíte udržet něco, co je naprosto pomíjivé. Jako kdyby slovo navždy mělo skutečně znamenat navždy, a jako kdyby existovaly věci, které jsou věčné a nemění se. Nakonec stejně zjistíte, že to, co vydrží, je láska. Každý okamžik v sobě skrývá - pokud jej dokážete správně prožívat - celou věčnost. Pokud dokážete žít tím, co je právě nyní, a uvědomíte si vše, co vám sdělují vlastní smysly, může vás to naplnit štěstím. Vy sami jste přitom obdařeni nezměrnou trpělivostí a laskavou duší.
Může vás přitahovat výtvarné umění, až vás nakonec pohltí různé technické postupy používvané při malování či výrobě keramiky.
Méně se zajímáte o symbolické a abstraktní umění. Obdivujete věrné zachycení života. Sílu dokážete čerpat ze země a krajiny. Pocit, že stojíme nohama na pevné zemi, vám přináší obrovské uspokojení. Pohled na to, jak něco roste, ve vás může vyvolávat úžas. Zahradničení se pro vás může stát inspirací, neboť spíše než cokoliv ezoteričtějšího dokážete ocenit obyčejné kouzlo ukryté v rašících semenech.
Toužíte po tom, aby vás nedokázalo nic udolat. Nemusí to být nezbytně projevem touhy ovládat ostatní. Spíše byste si rádi uměli poradit se vším, co se na vás může vrhnout. Je pro vás důležité, abyste si mohli ověřovat vlastní síly a abyste je rozvíjeli - a dokázali tak zvládnout stále větší zátěž. Možná proto nestále zkoušíte, co vydržíte. Zatímco ostatní si toho možná všimnou, vy sami to děláte zcela podvědomě. Druzí si proto mohou myslet, že si záměrně komplikujete život, aniž by dokázali pochopit, proč to vlastně děláte. Posilujete své emocionální i mentální (a dost možná i skutečné) svaly. Ostatní to ale dříve či později s povděkem ocení.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA