ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 3



Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 3: Vaše srdce je vždy plné radosti a štěstí - máte pocit, že život vás zaplavuje nádhernými věcmi. Coby velcí požitkáři jste šťastní, kdykoli si můžete užívat rozkoše. Štěstí, veselá mysl, slast, uspokojení - to jsou božské dary, jimiž jste obdařeni. Třebaže vy sami byste možná podobná slova nepoužili, své prožitky téměř nábožně uctíváte. Tak hluboko ve vlastním nitru je máte zakořeněné.
Poddávat se smutku nebo negativnímu rozpoložení není nic pro vás. A pokud začnou druzí hovořit o nepříjemných věcech, přecházíte rychle na jiná témata. Ostatní se mohou domnívat, že se jedná o projev vaší povrchnosti, ale ve skutečnosti to není nic takového. Nebraňte se vlastnímu instinktu, který vám radí soustřeďovat se na světlé a zářivé stránky. Bavte druhé a vyprávějte vtipy i ve chvílích, když se někomu nedaří. Na konci každého tunelu je světlo a vy jste těmi, kteří ho často spatří jako první. Milujete hezké věci, děláte si radost nakupováním a máte rádi noční život. Jste člověk, který dokáže přinášet povzbuzení. Současně ale nemáte v lásce plačtivé výlevy. Raději zahodíte kapesníky a místo toho otevřete šampaňské.
Jste obdařeni jedním ze vzácných darů - dokážete žít přítomným okamžikem. Včerejšek už byl a zítřek nikdy nepřijde. Právě teď jsou všude květiny, k nimž lze přivonět, zvířata, s nimiž se můžeme pomazlit, a děti, se kterými si můžeme užít radost. Díky dítěti, které máte ukryté ve svém vlastním srdci, můžete zapomenout na všechno ostatní, když se oddáte hrám a zábavě. Umíte se přizpůsobit úrovni dítěte, a dokážete jim proto nabídnout to nejlepší - neboť doslova vstupujete do světa jejich zájmů - jste schopni se smát, poskakovat nebo se zamazat barvou či blátem. To všechno ale děláte s elegancí. Toužíte po stejně založeném životním partnerovi, s nímž byste si užívali života, ale vaše bezstarostné srdce vás často zavede k někomu povrchnímu a vy pak máte pocit nenaplněnosti a melancholické touhy po čemsi jiném. Musíte nicméně stále věřit, že ani v tomto hledání vás štěstí neopustí. Dál se snažte projevovat se takoví, jací jste, protože to je pro vás ze všeho nejdůležitější. Zkoušejte ale objevovat ve svých myšlenkách i jiné vrsty - jak to dokáže třeba hudba a poezie ve chvílích, kdy obyčejná slova selhávají.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA