ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 2

ČÍSLO DUŠE
Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 2: Většina lidí sní o důvěrném příteli. Ve vašem případě se ale může tato touha proměnit v posedlost, neboť vás ovládá přesvědčení, že v životě nic nedokážete, pokud takovou osobu nenajdete. Je zbytečné podotýkat, že výsledkem může být veliká bolest, jestliže pak vše nevyjde. Bohužel současně platí, že dosáhnout toho, aby všechno vyšlo, nemusí být právě snadné, protože vy sami můžete být se svými nároky na potenciální partnery značně kritickými perfekcionalisty. Můžete proto propadnout pocitu, že vám život připravuje jen samá zklamání, zatímco jediné, co skutečně potřebujete, je větší dávka ochoty ke kompromisům.
Pokud se s někým setkáte, může pro vás být těžké poskytnout mu tolik prostoru, kolik každý (a v každém vztahu) potřebuje, protože se neustále snažíte, abyste byli co nejtěsněji připoutáni jeden ke druhému. Pravda přitom je, že pro blízké lidi je výhodnější, aby se jeden od druhého učili, než aby neustále kráčeli ruku v ruce k zapadajícímu slunci. Až budete připraveni, narazíte na své skutečné dvojče, mnohem smysluplnější vztah, v němž skutečně coby pár něčeho dosáhnete, aniž by se ve vás partner musel ztratit. To, co neustále hledáte, je moudrost a klid.
Pokud můžete něco sdílet, připadá celý svět vaší duši s výrazným číslem dvě, jako zářivé místo. Pokud dovolíte sami sobě, abyste se uvolnili a důvěřovali lásce, která je všude kolem vás, dokážete nalézt takřka stejné naplnění ve světě přírody, jaké vám může poskytnout lidská společnost. Příroda vám dokáže dát inspirující kontrast, neboť před vás postaví hluboké pravdy skrývající se na úrovni instinktů. Nedovolte, aby vás ovládly dominantní stereotypy vaší kultury. Některé věci, které se učíte, nelze vyjádřit slovy, a vy se o to ani nemusíte snažit. Najdete si cestu k životu, který vám zahřeje srdce, i když to nedokážete pojmenovat slovy. Život je prostý, ale vy můžete někdy zkalit vody tím, že jednáte přehnaně emotivně a skoro vyhledáváte situace, v nichž si můžete přihřívat vlastní polívčičku. Důvodem může být váš pocit, že vám něco schází - pokud tomu tak je, dostaví se opravdové prozření ve chvíli, kdy pochopíte, že ho už dávno nosíte ve svém vlastním nitru.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA