ČÍSLO DUŠE - ČÍSLO 1


Své číslo duše získáte součtem hodnot samohlásek ve vašem jménu, neboť v těch se projevuje výdech vaší podstaty. (Samohlásky jsou A, E, I, Y, O, U). Pokud se jmenujete například Jana Volná, pak samohlásky k sečtení jsou A, A, O, Á tedy 1 + 1 + 6 + 1 = 9.
Tabulka s hodnotami:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Číslo duše 1: Vaše vnitřní já vám šeptá o samotě a o tom, že si vystačíte sami. Tajně možná toužíte po chvílích, kdy můžete být sami. Možná se za to dokonce i trochu stydíte - částečně kvůli tomu, že o podobných pocitech se s jinými lidmi jen těžko hovoří. Nakonec ale musíte tak jako tak přijmout fakt, že pro druhé je obtížné vám porozumět - a že vlastně ani nemají důvod, aby tak činili. Jakmile ale pochopíte, že jediné, na čem doopravdy záleží, je, abyste vyhověli vlastním nárokům a cítili se příjemně sami se sebou, zažijete opravdovou svobodu, po jaké tak prahnete.
Být sám ale neznamená uchýlit se do snu nebo do meditace, znamená to mít příležitost jednat a nenechat se ani v nejmenším omezovat vlivem či očekáváním druhých lidí. Klid nemusí být vaše priorita, můžete se cítit nezávislí i uprostřed davu, pokud vám ostatní dají pokoj.
Hledáte neprojeté cesty a cítíte se naplnění, jestli vás druzí následují - ne snad proto, že byste potřebovali jejich společnost, ale protože to značí, že jste se stali průkopníky na cestách, které mají i pro druhé smysl. Toužíte vytvořit něco úplně nového a dosáhnete klidu jen tehdy, pokud se vám podaří dosáhnout nějakého jedinečného příspěvku. Byť máte velké ambice, může se jednat i o drobnost.
Ve vašem nitru dřímá velice silná touha po individualitě, pro niž musíte najít pozitivní vyjádření. V opačném případě zjistíte, že nevědomky sabotujete sobě i druhým různé věci. Pokud vás někdo vyruší, dokážete se chovat velice nesnesitelně. Můžete trvat na tom, že něco uděláte sami, třebaže by k tomu bylo zapotřebí více lidí, aby vše opravdu fungovalo. Položte sami sobě otázku, co si vlastně snažíte dokázat. Pokud k něčemu takovému dojde, jenom zbytečně plýtváte energií a časem, který byste mohli využít lépe, přičemž byste se dočkali pocitu uspokojení plynoucího ze skutečné kreativity. Po citové stránce jste zcela soběstační, a i když toužíte po vztazích, pro vás kontrola toho, co se děje, znamená více než sblížení. Ve skutečnosti možná nepotřebujete lásku tak moc jako jiní lidé, což není nic, kvůli čemu byste se museli stydět. Jste vždy spravedliví, věrní a spolehliví.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA