ČÍSLA 11 A 22


Tato dvě mistrovská čísla mají rovněž vlastnosti dvojky a čtyřky. Mistrovská čísla fungují na vyšší oktávě a ne všichni dokážou reagovat na jejich volání. Pokud je objevíte ve své osobnosti, máte možná na výběr. Stojíte o další odpovědnost? Vydat se po cestě jedenáctky a dvaadvacítky nemusí být snadné, ale na konci může čekat odměna. Nejsilněji se projevují v roli čísla osobnosti.
11 jako číslo osobnosti: jste dobří posluchači. Nasloucháte srdcem stejně jako ušima. Kromě toho máte dobrou intuici. Máte léčitelský dar - jen vaše pouhá přítomnost může působit na ostatní konejšivě, ačkoli vy sami můžete mít pocit, že neděláte dost. Jste citliví a snadno se vzrušíte. Zhusta jednáte neuvědoměle a ne vždy jste si jisti, odkud se berou pocity, které se vás zmocňují. Snažte se proto uklidnit a věřte svým instinktům, aniž byste se nechali strhnout. Hluboko ve svém nitru cítíte, že jste se zde na Zemi ocitli, abyste zde cosi vykonali. Sami od sebe očekáváte něco velkého. Máte v sobě možná kus mučedníka, což ovšem neznamená, že byste ze sebe chtěli nutně udělat oběť. Znamená to ovšem, že jste schopni utrpět ztrátu, pokud to je ve prospěch dobré věci. Občas vaše snažení vezme rychlý konec, protože máte pocit, že pro vás není nic dost dobré. Nezapomínejte, že není na vás, abyste spasili celý svět, a že každá drobnost, kterou dokážete, se počítá.
22 jako číslo osobnosti: jiní mohou ztrácet správný směr, ale vy se dokážete zorientovat i ve spleti nudných detailů a položit základy čehosi cenného. Máte pocit, že je na vás, abyste pracovali na budování budoucnosti, ne jen pro sebe samotné, ale i pro všechny ostatní. Jste mimořádně prakticky založení, ale vaše schopnost vnímat silné pocity druhých způsobuje, že cesta vpřed je pro vás velice těžká. Jste si totiž vědomi, že pro dobro celku je zapotřebí učinit jisté oběti. A že potřeby většiny mohou někdy převážit nad tím, co si přeje drobná hrstka. Trpělivě a pilně se ubíráte životem jeden krok za druhým, přičemž nikdy neztrácíte přehled o tom, kam míříte. Zatímco jste ale stále dost silní, abyste se starali o zájmy druhých, vy ztrácíte půdu pod nohama a váš osobní život může strádat. Nikdy proto nezapomínejte, že i vy máte své potřeby a že pokud máte být úspěšní, musíte nejdřív zajistit jejich naplnění.

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA