ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 9


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 9: Moudří a osvícení, přebyteční a nepotřební, ztracené duše a lidé se zlomenými srdci - ti všichni si nacházejí cestu k vašim dveřím. Kdybyste žili v dávných dobách, byli byste vesnické vědmy nebo potulní kazatelé. V podvědomí si nesete zkušenosti spojené se všemi ostatními osmi čísly. Díky tomu dokážete pochopit vše, co může člověk cítit a dělat.
"Pochopit všechno znamená všechno prominout" říká jedno francouzské přísloví. Ve svém pohledu na svět jste velice liberální. Ve všech lidech chcete vidět to nejlepší a současně dokážete, aby to našli v sobě i oni sami. Ano, máte v sobě kousek románové Pollyanny, ale vás optimismus je zpravidla oprávněný, protože skutečně dokážete z lidí to nejlepší dostat. Kromě toho jim nabízíte naději - umíte zahlédnout světlo na konci tunelu, dokážete postavit problémy do správné perspektivy a nalézt duchovní význam, jenž se za danou věcí skrývá.
Ostatní lidé možná předpokládají, že ve svém vlastním životě máte všechno dokonale zorganizováno, a sami rovněž působíte takovým dojmem. Chodíte s hrdě vztyčenou hlavou a vyčníváte z davu. Čiší z vás duševní klid a vyrovnanost.
Vyvoláváte dojem optimistického, idealistického člověka naplněného štěstím. Často to vypadá, jako byste uskutečňovali svůj sen. Jste energičtí a zdá se, že do všeho jdete s vášnivým nadšením. Ve skutečnosti vám ale občas něco nedojde a přehlédnete drobnosti, které se nacházejí kdesi dole v poznámkách pod čarou. Občas se můžete chovat i naivně, případně dočasně odložíte stranou nedůvěru. Hluboko v sobě máte zakořeněnou potřebu seberealizace a můžete se propadnout do hluboké deprese, pokud cítíte, že něčeho nedokážete dosáhnout. Ačkoliv dokážete inspirovat druhé a pomoci jim, aby věřili sami v sebe stejně jako v nějakou vyšší moc, svádíte vy sami trýznivé boje během noci, kdy vás vaše vlastní víra opouští.
Občas získá navrch druhá část vašeho já a pak se dokážete chovat cynicky a negativisticky podle hesla "byl jsem tam, udělal jsem to, a dostal jsem tričko". Tehdy se vám zdá, že nemá smysl se o nic snažit. Jste otrávení ze sebe samých i z druhých a chováte se k sobě i jim velmi kriticky. V takových chvílích nemá smysl tlačit na pilu. Pokud se pokusíte najít potěšení v čemkoli, co je právě po ruce, dostaví se záhy znovu inspirace a vy se brzy znovu vydáte na cestu za dalšími objevy.

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA