ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 8


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 8: Od štítků na značkovém oblečení až po energickou řeč těla - tím vším můžete sdělovat druhým: Všímejte si mě. Já jsem důležitý! Nejspíš cítíte, že je na vás, abyste se ujali kontroly. Problémy, které musíte řešit, z vás dostanou to nejlepší. Podobně jako čtyřky jste extrémně praktičtí. Máte ale širší rozhled a je pro vás přirozené organizovat věci ve větším měřítku. Podobně jako jednička jste i vy vůdce. Neskončíte ale tím, že zůstanete bez energie, skleslí a netrpěliví. Jste zvyklí se přesvědčit, že máte naplánovanou další cestu a že ostatní vás budou následovat.
Jste schopni řídit vše v práci i ve volném čase. Dokážete například skvěle pomoci při plánování svatby přítelkyně. Strach vám nenaženou ani komplikace spojené se zajištěním dortu, šatů a zasedacího pořádku u stolu. Vzhledem k tomu, jak skvěle to umíte s penězi, pro vás není ani problém vejít se do stanoveného rozpočtu. Potíž nemáte ani s tím, abyste řekli lidem, co mají dělat. Dokážete se chovat jako generální ředitel nadnárodní společnosti (a jednoho dne z vás skutečně může být). Lidé vás přitom instinktivně respektují. Jste okouzlující a sebejistí. Pokud se dokážete vyvarovat jakýchkoli náznaků autokratického chování, dokážete dostat z lidí to nejlepší.
Problém můžete nicméně mít s delegováním pravomocí, protože jen málo lidí obstojí ve světle vašich standardů. Pokud si nedáte pozor, můžete snadno skončit vyčerpaní, neboť se budete snažit hrát současně roli šéfkuchaře i umývače nádobí.
Vyhovuje vám, když máte mezi svými přáteli vliv. Jste rádi, pokud se vaše jméno vyskytuje na seznamu hostů na prvním místě, nebo můžete jinak hrát důležitou roli. Rovněž máte rádi, když vás ostatní poznávají díky vašim úspěchům nebo bohatství. Pokud vaše osobnost dobře funguje, budete se nepochybně těšit prosperitě, neboť máte instinkt pro investování a vycítění příležitostí. Vaše pýcha vám nedovolí přiznat slabost, a pokud se vám nebude dařit, je pro vás skoro nemožné požádat o pomoc. Budete-li bojovat sami s úsměvem na tváři, může vše skončit bankrotem, ztrátou domova nebo firmy. Něco takového by nikdo nečekal. Váš postřeh vás naštěstí zpravidla zachrání a vy znovu povstanete jako fénix z popela.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA