ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 7


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 7: "Země volá číslo sedm... vraťte se k nám, prosím!" Často působíte, že jste na příjmu, ale i když věnujete pozornost tématu, o němž se hovoří, nebo nějakému člověku, zdá se, jako by přinejmenším část vašíosobnosti bloumala kdesi jinde. Možná uvažujete tak hluboce o tom, co se právě děje, až se náhle odkloníte od tématu. Pro ostatní může být obtížné pochopit, co to děláte nebo proč. A vy sami právě nespěcháte, abyste vše vysvětlovali. Je tomu tak možná proto, že vám vyhovuje, pokud jste nedostupní. Pravděpodobnější ale je, že nedokážete vyjádřit slovy, co se děje ve vaší mysli.
Někdy působíte jako králík, který se ocitne v záři reflektorů automobilu. Lidé si mohou myslet, že všechno zpackáte, ale v tom se pletou. Ačkoliv se někdy způsob, jakým docházíte ke svým výsledkům, může zdát záhadný, ony výsledky skutečně máte a zpravidla bývají působivé. Vypadá to, jako by se ve vašem okolí věci prostě děly.
Máte vysoko nastavenou laťku, pokud jde o to, jak chcete působit na ostatní. Sami sobě jste největšími nepřáteli, neboť máte neustále starosti, abyste všechno prováděli správně. Případně se snažíte najít způsoby, jak různé věci dělat ještě lépe. Slyšeli jste někdy úsloví "dokud se něco nepokazí, neopravujte to"? Někdy si život příliš komplikujete a přehlédnete to, co je naprosto očividné, zatímco se pídíte po různých stopách a vodítkách. Jednáte nicméně velice intuitivně, a pokud budete naslouchat hlasu, jenž šeptá ve vašem nitru, nikdy vás nepovede špatným směrem.
Máte dar velice jasně vidět jisté věci. Může se jednat o velice důležité věci - například to, jak se někdo doopravdy cítí nebo jestli to či ono bude skutečně fungovat. Vaše vnímání může být ohromující. Na některé lidi můžete působit fascinujícím dojmem. Někteří vycítí, jak hluboko dokážete nahlédnout, a budou se na vás obracet o radu v souvislosti se zásadními životními rozhodnutími. V takových chvílích vaše schopnost vhledu překvapí dokonce i vás samotné, protože budete jednoduše vědět mnohé, aniž by vám to kdokoli předtím řekl. Jste média? Možná. Ale závěry, k nimž docházíte, vycházejí spíše z přesných a často podvědomých pozorování. Pokud se naučíte relaxovat a věřit sami sobě, budete sami žasnout nad jasností svých vizí.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA