ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 6


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 6: Zpravidla dokážete využít šarm a víte, jak všechno kolem sebe prozářit hřejivým slunečním světlem. Instinktivně vnášíte krásu a rovnováhu do každého prostředí, v němž se ocitnete. Jste lidé, kteří narovnávají obrazy v bytech přátel, aby visely rovně a hezky vypadaly. Pokud jde o váš vlastní domov, všechno je v něm promyšleně vybrané, aby ladilo a působilo co nejpoklidněji.
Jste rádi, když lidé přicházejí s květinami, a nejspíš máte trpělivost i k jejich aranžování. U stolu se vždycky přesvědčíte, že je o všechno postaráno, ještě dříve, než sami zvednete nůž a vidličku. Řídíte směřování konverzace, aby se vyhýbala těžkým a nepříjemným tématům. Politika je tabu, a pokud někdo narazí na krvavé detaily něčí operace, dokážete převést řeč rychle jinam.
Všichni vás nejspíš obdivují, jak dokonale pečujete o svůj vzhled, jak máte upravené nehty, jak je sladěné vaše oblečení a jak nemáte nakřivo ani jeden jediný vlásek. I když relaxujete v teplácích, působíte atraktivně, protože jejich barva vám bude sedět a taky jste nezapomněli na šperky. Víte, jak ze sebe dostat to nejlepší, a nejde jen o vnější zdání. Je pro vás důležité navodit poklidnou atmosféru a zpravidla najdete příležitost, kdy můžete utišovat rozbouřené vody. Jste rození mírotvůrci a zpravidla dokážete najít něco, čím všechny sjednotíte. Pokud se najdou rozdíly v názorech, jste vzorem taktu a pomůžete všem, aby dospěli ke společnému stanovisku.
Jste klidní a tolerantní a hodně dlouho dokážete zachovat klid. Umíte ale současně projevit přísnost a tvrdost, jestliže narazíte na třeba jen náznak nespravedlnosti. Často hájíte někoho, kdo je předem označován za poraženého. Jste vzorem dokonalosti, v čem by tedy mohlo být vaše slabé místo? Možná potlačujete své vlastní pocity kvůli zachování harmonie, přičemž nakonec občas v jediném okamžiku vybuchnou. Vaše slabost jsou fámy a klepy. Rádi probíráte skandální podrobnosti z cizího soukromí. Jelikož je pro vás důležité mít všechno v pořádku, dokážete občas opravdu hodně závidět. Vaším vlastním tichým způsobem dokážete být velice soutěživí, což vám může způsobovat stres. Snažte se nezapomínat, že vás nikdo s nikým nesrovnává a že vy sami nemusíte nic dokazovat.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA