ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 5


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 5: Jste temperamentní a duchaplní. Neustále sršíte anekdotami a žerty a býváte obklopeni chichotajícím se hloučkem. Diář máte věčně přeplněný, a jakmile se někde objevíte, všem přítomných stoupne nálada - tedy pokud vůbec dorazíte. Nemáte sice v úmyslu chovat se jako někdo, na koho není spolehnutí, ale dokážete být velice impulsivní a velice neradi propásnete něco, co by mohlo být lepší nabídkou. Měníte názory jako větrná korouhvička směr a pravděpodobně ani nechápete, proč byste tak neměli činit, protože všechno se dá posuzovat ze spousty různých pohledů. A pokud narazíte na nějaký jiný úhel pohledu, který vás zaujme, není vám jasné, proč byste měli ztrácet čas s něčím, co vám připadá jako nuda.
Nadšeně shromažďujete informace, což znamená, že jste nejen se vším dobře obeznámeni, ale že dokážete držet krok s nejnovějšími fámami, pokrokem ve vědě a jemnostmi mezinárodní politiky stejně jako s vývojem zápletky svého oblíbeného televizního seriálu. Možná máte reputaci velmi dobře informovaného člověka. Vaše znalosti ale nejdou zpravidla příliš do hloubky. Rychle vstřebáte základní data, ale podrobnosti vám již mohou připadat příliš suchopárné. Máte sklon pamatovat si, co jste slyšeli nebo četli, často tomu ve skutečnosti nevěříte. Jste skeptičtí, a ačkoliv vás mnoho věcí dokáže uchvátit, jen máločemu skutečně důvěřujete. Takový postoj je v pořádku, ale neměli byste zapomínat, že skutečný skeptik si uchovává otevřenou mysl a není předem rozhodnut, že nebude ničemu věřit. Spoustu času dokážete věnovat životu na sociálních sítích a posílání textových zpráv. Mnoho hodin vydržíte i na internetu, dokud vás nezačne nudit, že musíte sedět na jednom místě. Jste stále v pohybu, a proto jste nadšení, pokud můžete být mobilní. Rádi cestujete do větších i menších dálek. Dobrodružství vám připadá jako cosi úžasného, ale právě tak dokážete hledat nové a neobvyklé věci v každodenním životě. Pravděpodobně máte široký okruh přátel, jehož složení se ale neustále proměňuje. Zajímá vás setkávání se s lidmi náležejícími k různým kulturám. Nemůžete se nabažit nových zkušeností. Ačkoli se ale velmi zajímáte o lidi kolem sebe a rádi jste s nimi ve styku, jen zřídka s někým navážete citově užší vztah. Možná vám nahání strach představa, že by vám někdo mohl přistřihnout křídla nebo že by vás chtěl udržet na jednom místě, což není váš styl.
(Pokračování příště...)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA