ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 4


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 4: "Pojďme ke kořenům" je možná jedna z vašich oblíbených vět, neboť se snažíte pro všechno nalézt pevné základy - od finančních zdrojů až po přátelství. Trpělivost a vytrvalost. Máte rádi všechno dobře zorganizované. Vy jste ti, kdo objednávají stůl v restauraci, řeší způsob dopravy a zajišťují vstupenky. Lidé vědí, že se na vás mohou spolehnout. Přátelé vám projevují respekt, neboť vědí, že uděláte všechno, co slíbíte. Vy sami o nich bohužel nemůžete prohlásit totéž. Často zjistíte, že druzí jsou nespolehliví. Váš postoj se dá vyjádřit slovy: Pokud chci, aby se něco opravdu udělalo, udělám to sám.
Občas se vás může zmocnit podezřívavost a pesimismus. Je velice důležité, abyste se soustředili na všechny dobré věci, které dáváte druhým, a ze všech sil ignorovali negativní náladu. Jinak může deprese dosáhnout takových rozměrů, že vás doslova ochromí. To je důkazem toho, jak si dokážete všímat všech drobností a jakou radost míváte z jakýchkoli projevů laskavosti, které rádi oplácíte.
Není pravděpodobné, že byste dokázali ohromit celý svět, a nemáte to ani v úmyslu. Něco podobného je příliš riskantní. Vaším cílem je bezpečí. Vaše cíle spíše umírněnější, ale zato jasně definovaný charakter. Dosahujete jich se stejnou jistotou, s jakou každý den vychází slunce. Jednáte podle ustálených zvyklostí, což znamená, že vás lze najít den co den v tutéž chvíli vždy na stejném místě, takže by si lidé podle vás mohli seřizovat hodinky. Připadá jim to nudné? Vy sami nedokážete pochopit proč. Pro vás je nejdůležitější věcí v životě vědět, kde jste. Těsně pod povrchem vašeho vědomí vám dokáže váš realismus připomínat ponuré pravdy, na které se jiní snaží nemyslet. Války, hladomory, katastrofy... To vše je pro spoustu lidí na téhle planetě realita a vy víte, že přežití závisí na tom, abychom si s těmito věcmi nějak poradili. Dokážete jednat s ohromující efektivitou. Jste člověkem, který se svým lehkovážnějším přátelům stará o věci spojené s úřady a upozorňuje je na to, co působí nedůležitě, protože je to psáno jenom malým písmem. I když někdy pohlížíte na různé věci trochu černě, dokážete alespoň nabídnout praktickou pomoc. Abyste vytěžili ze života to nejlepší, nesmíte zapomínat na svou tělesnou schránku. Znamená to relaxovat a užívat si i prchavých věcí. Kromě toho si musíte uvědomit, že jste něčím mimořádní. Jiní se sice hihňají a dokážou pobavit, ale vy zase umíte dotahovat věci do konce - a právě na tom záleží.
(Pokračování příště...)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA