ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 3


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 3: uprostřed rozjásaných davů stejně jako na výletu se zpravidla dříve či později něco semele a vaším osudem je udržovat úsměvy ve tvářích lidí kolem sebe. Díky této schopnosti se vaše jméno vyjímá v čele seznamů oblíbených hostů. Ale i když můžete působit jako ryze společenský typ, tu a tam unikáte ke svým snům. Někdy si tím vším můžete připadat unavení či otrávení do té míry, že se proměníte v lenochody, kteří jen čekají, až se dostaví něco příjemného.
Můžete mít sklon k upovídanosti. A i když je většina toho, co vám vyjde z úst, vtipná a zábavná, občas nedokážete odolat, abyste nedali k lepšímu i nějaký drb či rýpnutí si do někoho. Pokud tak učiníte, obětujete dlouhodobější spokojenost na úkor krátkodobého vzrušení. Jistě, lidé kolem vás se v tu chvíli možná zasmějí, jenže co si asi opravdu pomyslí? Budou vám důvěřovat coby přátelům? Jaké je jejich skutečné mínění o vás, zatímco se vesele smějí? Pokud chcete, aby vaše oblíbenost stála na pevných základech, měli byste se chovat k druhým vlídně a laskavě.
Velký význam pro vás má svět zábavy a umění. Ve vašem případě by mohl být dobrý nápad věnovat se ochotnickému divadlo nebo organizovat utkání v kolektivních sportech či různé výlety. Často se vám stává, že nejrůznější detaily necháváte na náhodě a při vašem štěstí všechno zpravidla dobře dopadne. Neplatí to ale pokaždé. Snažte se nepracovat na příliš mnoha projektech současně a postarejte se, abyste získali spolehlivé pomocníky, možná se budete muset podělit o část slávy v případě úspěchu, ale ve vašem případě vám nedá mnoho námahy, abyste zastínili případnou konkurenci. Vždy si nechávejte prostor na případnou změnu názoru, protože ve chvíli, kdy vám hlavou proběhne nová myšlenka, jež vám bude připadat přitažlivější, máte sklon za ní vyrazit, a mohli byste tak zklamat lidi kolem sebe. Celkově jste šťastní lidé, což může působit jako zázrak, ale vyplývá to z vašeho pozitivního založení. Snažte se o tento pozitivní přístup nepřijít kvůli tomu, že budete často dumat o tom, co jste propásli. Soustřeďujte se na to, co vám přináší skutečné naplnění.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA