ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 2


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 2: Kdo se snaží neustále všem všechno usnadnit? Kdo pobíhá kdesi v zákulisí, aby bylo všechno co nejlépe připraveno? Pravděpodobně je to dvojka, jejímž životním posláním je šířit štěstí nebo alespoň spokojenost. Pokud mezi vašimi přáteli propuknou neshody, jste vy těmi, kdo je zažehnávají a dokážou, aby každý z nich pochopil názory ostatních.
Pokud jste skutečně ve špičkové formě, dokáže vás vaše intuice varovat před všemi problémy, jež by se mohly vynořit na horizontu. Jste pak schopni odvrátit všechny hrozící hádky tím, že změníte téma nebo přesunete pozornost ostatních jinam. Ačkoli nemáte rádi agresivní jednání, vyhovují vám situace, kdy přichází ke slovu vaše schopnost nastolovat mír. Ve skutečnosti je pro vás důležité, abyste byli potřební. Občas se dokonce můžete chovat i podlézavě, vedeni snahou zavděčit se.
V okruhu svých známých jste dost možná známí díky schopnosti vcítit se do druhých. V okamžicích, kdy se životy jiných hroutí, je vaše rameno tím, na něž se chodí vyplakat. Možná se vám zdá, že u vás až příliš často zvoní telefon uprostřed noci, ale ne vždy se vám dostane díků, které byste zasloužili, neboť druzí berou vaši ochotu až příliš snadno za samozřejmost. Vaše schopnost snášet slabost přátel působí jako nekonečná. Jenže pak se vás najednou k úžasu všech dokáže dotknout cosi relativně nevýznamného a najednou jste to vy, koho je třeba uklidňovat.
V nejlepší formě jste, pokud nasloucháte vlastních instinktům. Jestliže musíte k přijetí nějakého rozhodnutí zapojit logiku, dokážete nekonečně váhat, abyste na samotném konci k úžasu všech tvrdohlavě trvali na řešení, jež působí naprosto iracionálně. Snažte se, aby věci nedospěly až do tohoto bodu.
Jestliže se ocitnete v situaci, kdy začínáte šílet ze snahy posoudit všechna pro a proti, vzdalte se a pusťte si nějakou pohodovou hudbu, dokud se neuklidníte natolik, abyste byli schopni vnímat svůj vnitřní hlas. Někdy se můžete cítit natolik zahlceni názory a požadavky druhých, že se vaše vlastní přání vytratí kdesi cestou. Nedovolte, aby se to stávalo. Vaše rozvážné a okouzlující já má příliš velkou cenu, než abyste je měli takto ohrožovat.
(Pokračování příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA