ČÍSLO OSOBNOSTI - ČÍSLO 1


Číslo osobnosti je odvozeno z pořadového čísla dne v měsíci, kdy jste se narodili. Pokud jste se narodili druhého, je vaším číslem osobnosti číslo 2. Pokud jste se narodili např. 28, číslo osobnosti vypočítáte následovně: 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1, číslem osobnosti je v tomto případě tedy číslo 1.
ČÍSLO 1: Ať jste kdekoli a bez ohledu na to, kam míříte, vždy se snažíte budit dojem. Možná se např. rádi oblékáte výrazným způsobem, s oblibou hlasitě hovoříte a říkáte lidem, co mají dělat. Jedna věc je jistá: nikdo vás nebude komandovat, a pokud to zkusí, bude toho litovat. Jestliže máte v charakteru silně zastoupena mírnější čísla, jako jsou např. dvojka a šestka, může vám být někdy způsob, jakým působíte, nepříjemný. Komu na tom ale záleží? Pro vás by bylo nejhorší, kdybyste se cítili utlačovaní, ignorovaní nebo srážení.
Ačkoli se neustále pohybujete a snažíte se, aby se slova měnila v činy, nemusíte být nutně vůdcem. Nestojíte příliš o problémy spojené s tím, že organizujete činnost druhých.
Máte sice rádi potlesk, ale nejšťastnější jste, když si můžete všechno dělat sami a po svém. Pokud musíte brát ohled na druhé, omezuje vás to a někdy to ve vás může vyvolávat dokonce pocity paniky a zmatku. Důležité pro vás je mít pocit, že jste se na něčem významnou měrou podíleli a že jste někomu nebo něčemu pomohli. Když je ale všechno hotovo, zamíříte k další výzvě. Můžete být až závislí na hledání nových výzev. Pořád se ohlížíte po něčem, co byste mohli "spravit", vytvořit, udolat atd.
Lidé vás budou vnímat jako ryzího individualistu a vy na ně budete působit jako sebejistý a odhodlaný člověk. Nemusíte se tak vždycky doopravdy cítit. Pokud na vás někdo zaútočí, může vás ovládnout pocit prázdnoty a nejistoty. Abyste jej zahnali, můžete v takových chvílích jednat arogantně a někdy dokonce i agresivně.
Silně vnímáte svou vlastní jedinečnost, dokážete se soustředit na cíl a jednat odhodlaně. Doslova nesnášíte, když vás někdo brzdí, a šílíte, když někdo otravuje nepodstatnými poznámkami. Je pro vás důležité, abyste si uvědomili, že ani čas věnovaný analýze překážek a detailů, není ztracený. I takto investované hodiny jsou součástí procesu směřujícího k dosažení stanoveného cíle, k němuž na konci nepochybně doputujete.
(Pokračování ostatních čísel příště...)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA