VTĚLENÍ ELEMENTÁLOVÉ


Vtělení elementálové jsou další skupinou „Pozemských andělů“, kteří jsou tu proto, aby pomáhali. Jsou to licé pocházející z říše elementálů, kam patří leprikóni, víly, skřítci a elfové. Vyznačují se těmito charakteristickými znaky:
Keltský vzhled: Často mívají zrzavé vlasy, bílou pleť a světlé oči. Jejich předkové žili v Irsku, Skotsku, Walesu nebo Anglii.
Vypadají jako elementálové: Vtělení skřítci vypadají jako skřítci z dětských knížek, mají podobná těla i obličeje. To samé platí i o inkarnovaných elfech a leprikónech. Vtělené víly jsou většinou štíhlé ženy s pružnými těly, bývají středního až vysokého vzrůstu. Je vzácné vidět obézní nebo malou inkarnovanou vílu.
Typické oblečení: Inkarnovaní elementálové často nosí šaty, které můžete považovat za charakteristické pro jejich druh. Například inkarnovaní leprikóni se oblékají do šatů zelené barvy a dávají přednost pohodlným botám. Vtělené víly volí splývavé a průsvitné róby. A inkarnované skřítky často uvidíte v prostých, hrubě tkaných svrchnících podobných těm, jaké nosí mniši nebo řeholníci.
Zlomyslné povahy: Mají slabost pro kanadské žertíky, někdy jsou ve svém vtipkování až agresivní. Bývá těžké odhadnout, zda vtělený elementál jen žertuje nebo to myslí vážně. V jejich povaze se odráží nedůvěra nebo dokonce odpor elementálů k lidem.
Souznění s přírodou: Životním úkolem elementálů je ochraňovat Matku zemi a její zvířectvo před lidmi. Nejlépe se teda hodí k práci, která se nějakým způsobem týká rostlin nebo zvířat a je spojená s pobytem ve volné přírodě, mohou také vykonávat ekologické služby. Jsou velmi šťastní, když mohou zadarmo učit lidi, zejména děti, respektu ke zvířatům a planetě Zemi. Inkarnovaný elementál by nikdy neměl pracovat v kanceláři nevo v jakémkoli jiném uzavřeném prostoru. Většina inkarnovaných elementálů rozumí mnohem lépe zvířatům a rostlinám než lidem. Výsledkem je, že mnozí z nich jsou samotářští nebo stydliví.
Schopnost zhmotňování: Inkarnovaní elementálové se dokáží skvěle soustředit a rychle tuto schopnost zúročit i v reálném životě. Mohou si zhmotnit obrovské bohatství, pokud na něj upnou svou mysl. Ale ti inkarnovaní elementálové, kteří se oddávají pesimismu, si rovněž mohou velmi rychle zhmotnit problémy nebo chudobu.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA