VRÁTIT ČAS BY NEMĚLO SMYSL. PROŠLI BYSTE SI TOTIŽ VŠÍM ÚPLNĚ STEJNĚ.

Nikdy nepřemýšlejte nad tím, co jste mohli udělat, říct či změnit. Kdybyste skutečně mohli, tak byste to udělali.
Nevyčítejte si, že se vám nějaký vztah nezdařil, rozpadl, nebo se vůbec nezrealizoval. Ještě než do vztahu vstoupíte, je jasně dán jeho neměnný scénář i role obou aktérů. Pokud spolu nemáte být, tak spolu stejně nebudete.
Neplačte nad tím, že k vám stále ještě nepřišlo miminko. Jeho duše kolem vás už poletuje a čeká pouze na to, až budou oba jeho rodiče na svůj nový životní příběh připraveni. Pokud se vám přece jen dítě nenarodí, byl v tom záměr a je pro vás připraven odlišný úkol než u většiny lidí z vašeho okolí, který tímto "nezdarem" nepostrádá na své jedinečnosti.
Nenadávejte na své rodiče, způsob a podmínky, ve kterých vás vychovali. Vaše duše si vybrala ten nejlepší možný pár, který vám předal vše, co měl.
Nepochybujte o tom, že jste se vydali špatnou cestou a minete svůj cíl. I kdybyste přece jen zbloudili, budete na nejbližší možné křižovatce znovu přesměrováni zpět.
A už vůbec se nestrachujte, že byste kvůli slzám, osobnímu neštěstí nebo jen z hloupé zaslepenosti nepoznali toho, kdo je vám osudem předurčen jako životní partner. Každý jeden blbeček, alkoholik, tyran, děvka a nevěrník slouží jen jako řada kamenů, přes které můžete doskákat na druhý břeh řeky k tomu, pro koho bude za to žít.
S nikým se nesrovnávejte, nikoho nekopírujte, na nic si nehrajte. Urážíte a ponižujete tím jen sami sebe.
A věřte, že vrátit čas by nemělo smysl. Prošli byste si totiž vším úplně stejně.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA